Pozvánka na GP v Litovli


Pozvánka na GP v Litovli
Pozvánka na 3. ročník turnaje O stříbrnou věž města Litovle 2018

Šachový oddíl TJ Tatran Litovel, za podpory města Litovel a České unie sportu, pořádá v sobotu 14. dubna rapid turnaj v šachu, a to již 3. ročník pod názvem O Stříbrnou věž města Litovle, jenž se hraje jako 5. turnaj otevřeného krajského přeboru mládeže. V loňském 2. ročníku, jsme se přesvědčili, že organizaci zvládneme, a proto v letošním ročníku přidáme další kategorii Open pro všechny uchazeče bez rozdílu věku a výkonosti.
Turnaj se opět koná v budově Městského klubu na náměstí Přemysla Otakara II., Litovel. Parkování bude opět možné na náměstí před budovou, jak tomu bylo loni.
Hraje se Švýcarským systémem na 7 kol, a to rapid tempem 2 x 20 minut na partii pro mládež, pro Open turnaj je tempo 2x15 minut na partii. Prezentace byla stanovena v rozmezí 8:15 - 9:15 hodin, začátek turnaje na 9:30 hodin a předpokládané vyhlášení výsledků je plánováno na 15:30 hodin. Hlavním rozhodčím bude Kateřina Šmajzrová. Turnaj bude započten na rapid LOK. Startovné v hlavních kategoriích pro mládež je 70 Kč a v doprovodném Open turnaji 100 Kč. Přihlášky je nutné zaslat do 11. 4., po tomto dni bude připočtena přirážka 30 Kč.
Hlavní sál a přilehlé klubovny mají omezenou kapacitu a více než 120 hráčů nebude možné do turnaje přijmout, přičemž o možnosti hrát rozhoduje pořadí přihlášek. Na místě je samozřejmě k dispozici i možnost nákupu nealka nápojů a drobných pochutin. Pro nejlepší účastníky v kategoriích mládeže budou připraveny medaile, stříbrné věže a diplomy, včetně věcných cen. V kategorii Open jsou vypsány finanční odměny pro 1.-3. místo, a to v částkách 500,300 a 200 Kč. Pro všechny ostatní účastníky budou připraveny taktéž věcné ceny.
Termín turnaje je volen záměrně na druhou dubnovou sobotu, kvůli probíhajícímu zahájení turistické sezóny na náměstí v Litovli, které může navštívit doprovod hráčů. Během probíhání akce budou zpřístupněny památky v Litovli, taktéž budete moci vystoupat na radnici města Litovle, a užít si nádherné panorama Hané.
Za oddíl TJ Tatran Litovel všechny zve Martin Hampl
11.3.2018 | Martin Hampl | Přečteno: 1821x

Krátce

12.2.2024 -
Přihlašovací formulář na 7. ročník turnaje O stříbrnou věž města Litovle.

Přihlášky

Utkání

Partneři: